Kryptovaluta når du skal på ferie – Sådan gør du

Der er mange som har fundet ud af at kryptovaluta er perfekte til hvis man skal overføre penge til udlandet, men også især hvis man skal ud og rejse, og gerne vil have penge med, uden at skulle betale en mindre formue for det. Men ved du hvad kryptovaluta er og hvordan du bruger kryptovaluta? Hvis svaret er nej, så skal du læse denne artikel hvor vi giver dig en kort gennemgang af overstående. Hvis du vil have en større oversigt, så kan du læse denne guide.

kryptovaluta

Hvad kan du bruge kryptovaluta til?

Kryptovaluta er lavet som en decentraliserede valuta, som ikke kontrolleres eller styres af nogen form for stat, nationalbank eller lignende. Det er altså ikke muligt for staten at påvirke kursen på de forskellige kryptovalutaer, og derfor er det lykkes at skabe dette.

Noget som virkeligt er populært at bruge kryptovaluta som bitcoin til, er til at overføre penge til udlandet. Dette er nemlig normalt en utrolig dyr affære og der er mange der betaler mindre formuer i skjulte gebyr igennem banken på at gøre det, uden reelt set at vide hvad de betaler for det.

Her kan du med f.eks. bitcoin eller en hvilken som helst anden kryptovaluta overføre og modtage betalinger, uden at betale en øre for det. Derudover så kan du også gøre det langt hurtigere end man er vant til, da man normalt skal vente op imod 5 hverdage for at modtage en udlandsoverførsel i banken, mens man med bitcoin kun skal vente i 10 minutter.

Der er dog rigtig mange som også vælger at investere i kryptovaluta, som vi også vil komme nærmere ind på i næste afsnit.

Investering i kryptovaluta

Investering i kryptvaluta er helt normalt at gøre efterhånden, selvom det ikke var det som kryptovaluta var skabt til. udbud og efterspørgsel har gjort det utroligt populært som investeringsobjekt og derfor vælger mange at investere i kryptovaluta fordi de håber på enorme stigninger, hvorefter de kan sælge dem igen. Det er naturligvis også fordi at det ses ske ofte, hvor kryptovalutaer pludseligt går fra at stige 1 – 2 % om måneden til at tage ryk på over 100% på få dage. Så er det pludseligt sjovt at have købt en smule kryptovaluta hvis de opnår disse kæmpe stigninger indenfor så kort tid. Der er også flere der fortæller hvordan man kan gøre dette som f.eks. pengeskole.dk hvis det er noget der interessere dig.