- 3 ting du skal opleve på din rejse til paradisøen Mauritius (1)

3 ting du skal opleve på din rejse til paradisøen Mauritius

Hvis du er til tropiske sandstrande, turkisblåt vand og den sødeste befolkning, findes der mange steder, du kan rejse hen. Sri Lanka er altid en populær destination, men Mauritis er de seneste år blevet en stor rival. På Mauritius er stemningen nemlig altid i top, og de lokale er både imødekommende og charmerende, og der er altid gang i noget, så du skal ikke være bange for at kede dig. Hvis du går og overvejer at rejse til varmere himmelstrøg, er dette derfor stedet for dig. Nedenfor er der listet 3 ting, som du bør opleve på din rejse til paradisøen Mauritius.

 

Oplev Mauritius’ skjulte skatte

Østaten er særligt kendt for dens smukke natur, som også gemmer på vulkaner. Netop derfor er dette noget, du bør unde dig selv at opleve. Tag en hel dag ud af kalenderen, og begiv dig ud i naturen. Der er fantastiske steder at vandre, hvis du er til den aktivitet, hvor du vil opleve en masse smuk natur på din vej.

 

Livet under havoverfladen 

Mauritius er i særdeleshed også kendt for deres smukke hvide sandstrande, hvorfor du nok vil bruge størstedelen af tiden på stranden. Men når dette er sagt, er der ligeså smukt under havoverfladen, som der er ovenover. Der er derfor rig mulighed for at udforske deres smukke koralrev, som er fyldt med farverige fisk og planter.

 

Den populære turistby Flic en Flac

Hvis du har fået for meget sol, og gerne vil opleve noget andet end hvide sandstrande, så er der også rig mulighed for at udforske deres lokale byer. En by, som er særligt elsket af turister, er Flic en Flac. Byen er en kystby, og ligger ved vestkysten, og her kan du finde en masse restauranter og endeløs shopping. Dette er altså stedet, hvor du har fået for meget sol, og gerne vil holde dig indendørs en dag.