Visum til Sri Lanka

Alle danske statsborgere der ønsker at rejse til Sri Lanka skal ansøge og betale deres turistvisum inden afrejse til øen. Ansøgningen foregår let online og koster næsten ingenting. At det hele foregår online gør det nemt at ansøge om et visum til Sri Lanka. Hvis du derimod skulle til Thailand, så skulle du i stedet møde op på ambassaden.

I denne artikel kan du læse nærmere om en visumansøgning til Sri Lanka. Vi skal gøre dig opmærksom på, at vi ikke kan holdes til ansvar for eventuelle fejl i artiklen.

Skal du have visum til Sri Lanka?

Der er mange der ikke er klar over det, når de skal rejse til Sri Lanka, men det er et krav at du har fået anskaffet dig et såkaldt ”turistvisum” når du rejser til Sri Lanka, som du skal have med dig under hele din ferie. Det er dog hverken særligt svært at få eller koster særligt mange penge, og i de nedstående afsnit, så vil vi komme ind på hvordan du får det, og hvad det koster.

Sådan ansøger du om et turistvisum til Sri Lanka. Det er ikke så svært!

Sri Lanka flag

  1. Gå ind op www.eta.gov.lk
  2. Ansøg om et: ”Tourist visa with Double Entry for 30 days”
  3. Følg den enkle vejledning
  4. Udskriv bekræftelsen
  5. Medbring bekræftelsen på din rejse til Sri Lanka

Hvad koster et visum til Sri Lanka?

De 30 dages turistvisum koster lidt over 100 kroner og betales online med kreditkort.

Selve ansøgningen tager cirka ti minutter at udfylde og det er en god ide, at have oplysninger om hotel på Sri Lanka, flynummer mv. ved hånden, når du går i gang.

Når du har udfyldt alle oplysningerne og dobbeltjekket at det hele står som det skal, bekræfter du ansøgningen og udskriver den på din printer.

Bekræftelsen gælder herefter som dit visum til Sri Lanka og skal medbringes på rejsen.

Hvis du har spørgsmål eller problemer

Så kontakt dit rejsebureau eller ambassaden for den korrekte vejledning. Vi forsøger at holde oplysningerne om visum til Sri Lanka ajour, men du bør altid holde dig opdateret på de gældende regler hos de relevante myndigheder. Vi kan således ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejl i denne artikel, så kan påføre dig en yderligere udgift eller lignende. Men du kan dog sagtens kontakte rejseselskabet inden du skal ud på rejsen og sikre at alt er i orden, så du med ro i maven kan nyde din ferie, hvis du måtte være i tvivl om noget i forbindelse med dit turistvisum.

billigste rejsepriser

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/6 (2 votes cast)
Visum til Sri Lanka, 4.5 out of 6 based on 2 ratings