Gode bøger om Sri Lanka – Perlen i Asien

Her på hjemmesiden stiller vi en masse nyttige råd til rådighed for dig gratis, men selvom du følger de mange gode anbefalinger, så vil der altid være andre, der har oplevet noget ligeså spændende på Sri Lanka. Derfor kan det være en god ide, at låne eller købe en række gode bøger om Sri Lanka, så man får det hele med. Jo bedre man gør sin research, jo bedre en rejse får man som oftest også, da man har styr på seværdigheder, hoteller, stranden med videre, der er relevante for en selv og dem man rejser sammen med.

Derfor har vi på denne side samlet en række bøger, vi mener er relevante for dig, der har planer om at rejse til Sri Lanka på din rejse.

Fordelen ved at købe eller låne en bog om Sri Lanka er også, at du kan tage den med på din rejse og bruge den undervejs, hvis du mangler informationer om et område eller ønsker at finde et billigt hotel, der ikke er alt for skrabet. Du vil få meget mere ud af selve rejsen, hvis du er klar over hvilke ting du skal holde øje med på din ferie.

Sri Lanka bog fra Lonely PlanetLonely Planet – Sri Lanka (ny spændende udgave fra 2015)

Hvis du skal rejse rundt i Sri Lanka i længere tid eller ønsker flest mulige oplysninger om landet, vil vi til hver en tid anbefale Lonely Planet’s bog om Sri Lanka. Bogen er spækket med gode ideer til transport, billige hotelovernatninger, seværdigheder og meget mere. Der er mange flere informationer end i Turen går til Sri Lanka og Maldiverne, men til gengæld er bogen på engelsk og den kan virke en smule mere ”kedelig” at læse i, da der ikke er lagt vægt på flotte billeder og illustrationer. Bogen koster i skrivende stund 133 kroner og kan købes her.

Politiken’s gode rejsebog”Turen går til Sri Lanka og Maldiverne”

Desværre er Politikens rejsebog om Sri Lanka udgået fra forlaget og det ser ikke ud til at se kommer igen.

De har klart det bedste udvalg af bøger om Sri Lanka.

Turen går til Sri Lanka og Maldiverne bog

Hvis du overvejer at rejse til Sri Lanka eller hvis du måske allerede har bestilt flybilletten, så er det oplagt at tage ”Turen går til Sri Lanka og Maldiverne” med i din kuffert. Du kender sikkert allerede Politikens serie af ”Turen går til…” bøger. Indholdet er som altid rigtig godt og du får mange gode tips til, hvad du skal opleve på øen, hvad du bør være opmærksom på, samt hvordan du nemmest kommer rundt mv. Du kan blandt andet købe Turen går til Sri Lanka og Maldiverne hos Saxo.com, hvor de altid har lave priser.

Nu undrer du dig måske over, hvorfor bogen hedder “Turen går til Sri Lanka OG Maldiverne, men hvis du ikke allerede ved det, så er det faktisk oplagt at kombinere en rejse til Sri Lanka med et eksotisk og afslappende ophold på Maldiverne.

Læs mere om en kombineret rejse til Sri Lanka og Maldiverne.

Selvom disse bøger koster en smule, så kan de hurtigt tjene sig hjem i form af billige overnatninger og ikke mindst fantastiske oplevelser væk fra alfavej. Særligt Lonely Planets bog om Sri Lanka er uundværlig, hvis man er backpacker eller blot eventyrlysten.

Hvilke bøger skal du købe?

Når du skal på en rejse til Sri Lanka, så er det en rigtig god ide at finde en masse informationer inden du tager afsted på rejsen, så du får det meste ud af din rejse. Disse bøger er med til at give dig en bedre grundviden omkring Sri Lanka, og så vil du være en del bedre rustet til din rejse.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)