Unikke rejser til Sri Lanka og Maldiverne

Maldiverne er en øgruppe, mange danskere drømmer sig hen til – og med god grund! Maldiverne er nemlig et paradis af små øer, der er spredt udover det krystalblå hav. Af mange betegnes det, som den ultimative bryllupsrejse-destination. Der hersker en helt særlig stemning på Maldiverne og har man først været der, så vil man gerne tilbage!

Livet leves bedst i et behageligt og roligt tempo, hvor der ikke er for mange gøremål. Faktisk er der kun tre og de hedder morgenmad, frokost og aftensmad. De tre måltider nydes ofte et par meter fra strandkanten, så en meget bedre udsigt, fås ikke. Resten af tiden bruges i vandet, hvor man kan studere de imponerende flotte fisk eller blot dase på stranden i ly af palmerne, mens man læser en god bog, snakker eller spiller et spil kort.

Rejser til Sri Lanka og Maldiverne

For mange bliver det ved drømmen at rejse til Maldiverne, for udover at det kan være temmelig pebret at overnatte at overnatte på de eksklusive hoteller på Maldiverne, så er det også dyrt at rejse de +14 timer i et fly – det i bedste fald tager – hvis man skal fra København til Maldiverne. Heldigvis er det meget nemmere, hvis først du er på Sri Lanka.

Hvis man allerede har planlagt sin rejse til Sri Lanka, så er der både penge og tid at spare ved at flyve til Maldiverne i løbet af sin ferie. Maldiverne ligger nemlig kun et (stort) stenkast sydvest fra Maldiverne og i stedet for den + 14 timers lange flyvetur du ville skulle ud på, hvis du rejser fra Danmark til Maldiverne, så kan du nøjes med halvanden time i fly, før du lander i paradiset. Herfra skal du formentligt ud på endnu en lille flyvetur (eller bådtur) alt afhængig af, hvilket hotel du skal bo på. Maldiverne består nemlig af mange hundrede små øer, som nemmest nås via fly. Transporten står de enkelte hoteller ofte for.

Vandfly til Maldiverne

Hvordan kommer man nemmest og hurtigst fra Sri Lanka til Maldiverne?

Den nemmeste måde at komme fra Sri Lanka til Maldiverne er ved at flyve fra hovedstaden på Sri Lanka ”Colombo” til hovedstaden på Maldiverne, som hedder ”Male”. Turen tager cirka halvanden time og der er regelmæssige afgange, som gør det nemt og enkelt at booke. Typisk bestiller man et ophold på Maldiverne hjemmefra og hotellet sørger så for, transport fra Male og til det pågældende hotel, så man slipper for at tænke på denne del.

Brug Trivago til at finde det billigste fly mellem Sri Lanka og Maldiverne

billigste rejsepriser

Hvad koster det at komme fra Sri Lanka til de enkelte hoteller på Maldiverne?

Du kan rejse fra Colombo til Male for lidt over 1.000 kroner – vel og mærke tur/ retur. Så der er en verden til forskel i forhold til priserne fra Danmark til Maldiverne. De enkelte hoteller kan opkræve et fee for transport fra Male til hotellet, men det er ikke altid det koster noget.

Generelt så er priserne meget lave, og derfor bør det ikke være økonomien der holder dig tilbage som Turist på Sri Lanka og Maldiverne.

Brug Trivago til at finde de billigste overnatningsmuligheder. Har du plads i budgettet og vil du opleve den ypperste luksus, så tjek hotellerne hos Nyhavn Rejser.

Der er store fordele ved at rejse til både Sri Lanka og Maldiverne

Den korte afstand mellem de to lande, gør det til en oplagt mulighed for, at nyde nogle helt fantastiske og unikke lande, som ikke mange danskere har mulighed for at opleve. Begge lande er noget helt specielt og vi tør godt love, at det bliver en rejse du aldrig nogensinde vil glemme! Hvis du har set et billede fra Maldiverne, så ved du hvorfor!

Du skal dog huske at få nok tid dernede, så du ikke føler at du ikke nåede at opleve det hele. For der er så meget at se, så du kan sagtens få lang tid til at gå i begge lande.

Video om Sri Lanka og Maldiverne

Her kan du se en video fra et par, der allerede har kombineret en rejse til Sri Lanka med en tur forbi Maldiverne bagefter. Måske kan du få lidt gode ideer til din egen rejse?

Læs også hvordan du flyver billigst til Sri Lanka

billigste rejsepriser

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.6/6 (5 votes cast)
Unikke rejser til Sri Lanka og Maldiverne, 4.6 out of 6 based on 5 ratings