Fantastisk og billig shopping på Sri Lanka

Som turist på Sri Lanka er der mange spændende ting man kan købe med hjem. Tøj, te, smykker og håndværk som keramik, er blandt de mest populære indkøb. Møbler, håndlavet sølv og messing er også nogle af de spændende artikler man kan købe.

I denne artikel kan du læse om de gode shopping-fund på Sri Lanka.

Smykker og perler i Ratnapura

Smykker og perler er en stor del byen Ratnapura. Ratnapura har i mange århundrede været en af de vigtigste kilder til smukke perler i mange århundrede. Det er her at de fleste af øens mange perleforhandlere holder til. For dig som turist betyder det, at du kan finde et stort og flot udvalg af lækre perler til overkommelige priser. Udover at du kan købe perlerne enkeltvis har du også mulighed for at købe smukke bearbejdede smykker. Når du køber smykker og perler i Ratnapura og på Sri Lanka generelt, så kan du også få langt mere for dine penge, end du ellers ville kunne få hjemme i Danmark.

Smukt håndværk i Kandy

Hvis du er vild med flot håndværk, så skal du tage forbi byen Kandy. Her kan man købe det meste af det håndværk der bliver produceret på Sri Lanka. Ikke langt fra Kandy ligger byen Kundasale. Kundasale er en relativ ny by, hvor mange lokale håndværkere holder til. Udover at man kan se håndværkere arbejde, så kan man også gøre et godt indkøb.

Priserne på landet og udenfor turistområderne er lavere end på samlingspunkterne. Tilgengæld er udvalget disse steder heller ikke ligeså stort, men du kan dog finde markeder hvor der er et fornuftigt udvalg af alle typer håndværk til billige penge.

Shopping i Colombo

Sri Lanka byder på vel nok verdens største og billigste udvalg af tøj til både børn og voksne. Udover at beklædningen bliver eksporteret til hele verdenen, så bliver meget af det også solgt til glade turister, der fylder kufferten på vej hjem.

I byen Colombo finder man den største samling af tøjbutikker. Konkurrencen mellem dem er hård og derfor er priserne også presset helt i bund! I Colombo kan man finde et kæmpe udvalg af børnetøj, badetøj og varmt tøj til både mænd og kvinder.

Hvis du er vild med shopping, bør du ikke snyde dig selv for en tur i Colombos mange indkøbscentre og butikker. Men sørg for at have god plads i kufferten og fyld den gerne kun halvt op med tøj, og køb tøjet til resten af ferien, så du kan få udskiftet en stor del af din garderobe.

Den bedste te findes på Sri Lanka

Den bedste te findes på Sri Lanka

Sri Lanka har en stor og stolt tradition for at fremstille lækker kvalitets te. Mange te-kendere betegner faktisk deres te som verdens fineste. Udover at man kan købe deres lækre te i de fleste byer og shoppingcentre, så er det også oplagt at besøge de flotte teplantager. Her kan man nyde det smukke udsyn over de store te-områder, mens man kommer / og hører nærmere om produktionen, der bliver eksporteret til hele verdenen.

Smukke møbler er også populære blandt turister, der gerne vil tage noget af den hyggelige og unikke stemning fra Sri Lanka med sig hjem.

billigste rejsepriser

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.9/6 (7 votes cast)
Fantastisk og billig shopping på Sri Lanka, 4.9 out of 6 based on 7 ratings