Om Lanka-rejser.dk

Marco Polo beskrev engang Sri Lanka som den fineste ø af dens størrelse – og vi kan kun være enige! Sri Lanka byder på så mange spændende oplevelser, at vi slet ikke kan forstå at der ikke er flere danskere, der har fået øjnene op for denne unikke ø! Her kan man opleve den oprindelige og autentiske asiatiske stemning og natur – vel og mærke uden at støde på nær så mange andre turister, som i de fleste andre asiatiske lande.

Her er smukke strande, en spændende historie og masser af dyreliv. Vi har selv rejst i flere lande i Asien og Sri Lanka er vores klare favorit! Måske bliver det også din?

Få et tilskud til din rejse til Sri Lanka
Få op til 4.500 kr. i kompensation pr. passager, hvis dit fly har været forsinket, overbooket eller aflyst inden for de sidste 3 år. Mange har penge til gode uden at vide det.
  • Meld dit krav online på 3 min. og så tager Flypenge.dk sig af resten
  • Det koster dig ingenting hvis de ikke vinder sagen
  • Flypenge.dk har en rekordhøj score på Trustpilot (4.9 ud af 5)
  • De vinder rigtig mange af sagerne for deres kunder
Læs mere hvordan det fungerer eller gør krav på dine penge med det samme

At rejse er at leve og vores kærlighed til Sri Lanka ønsker vi at give videre til dig! Vi håber derfor at du finder inspiration nok til, at du en dag selv besøger Sri Lanka. Vi vil i hvertfald give dig nok blod på tanden til, at du slet ikke kan lade være med at rejse dertil.

Hvis du synes om hjemmesiden, så del den med venner og bekendte!

Rigtig god læselyst på hjemmesiden!

Med rejsehilsner
Holdet bag Lanka-rejser.dk

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
Om Lanka-rejser.dk, 6.0 out of 6 based on 1 rating