Hundeforsikring når din hund skal passes hos andre

Hundeforsikring når din hund skal passes hos andre

Skal du ud og rejse og skal du have din hund passet, skal du så selv have en hundeforsikring med tillæg, eller er det kennelen eller personen der passer den, som skal have en forsikring?

Det er faktisk et rigtig godt spørgsmål, som vi graver dybere i her, da der er mange der søger på det hver eneste måned, når folk skal ud og rejse, og især om sommeren er det et tilbagevendende spørgsmål som mange ikke er sikre på reglerne omkring.

Lovpligtig hundeforsikring 

Når du har en hund, så skal du have en lovpligtig hundeforsikring uanset om den skal passes hos andre eller ej. Men det er især vigtigt at du får en lovpligtig hundeforsikring når den skal passes hos både kennel og andre mennesker, da den lovpligtige hundeforsikring faktisk dækker imod at den bider andre mennesker eller dyr, da du normalt selv ville skulle dække de skader der ville forkomme ved sådan et bid.

Det kan nemlig hurtigt blive dyrt for dig at lade din hund blive passet, hvis den ikke er dækket af en forsikring. 

Der er mange som ikke vælger at tegne den lovpligtige hundeforsikring selvom det er direkte ulovligt at have en hund uden, fordi det tidligere har været kendt at være ret dyrt, men idag er det billigere fordi konkurrencen er steget.

Hvad er den billigste hunde forsikring?

Hundeforsikring når din hund skal passes hos andre

Når du skal finde den billigste forsikring til din hund, så er det vigtigt at du undersøger markedet, for der er nemlig utroligt mange selskaber der tilbyder den lovpligtige hundeforsikring, og de vil alle sammen være billigst, for at få flest kunder. Derfor kan du godt tillade at presse dit forsikringsselskab når du søger en hunde forsikring da der er så meget konkurrence. 

Når du har fundet det rigtige forsikringsselskab til din forsikring, så kan du prøve at se hvad prisen bliver hvis du samler flere af dine forsikringer hos det, da der ofte er en større rabat ved at samle dine forsikringer hos et enkelt selskab.

Hvilke selskaber er gode?

Det er meget svært at vudere hvilke selskaber der er bedre end de andre, men en af de bedre selskaber er dyrekassen danmark hundeforsikring som er kendte for deres hundeforsikring. De har mange glade kunder hvilket viser at de er en fornuftigt valg.