juletrøje

Jule på sri lanka – Det skal du pakke

Vil du gerne prøve noget nyt til jul, og kunnedet være interessant at holde jul i et helt andet land, men en fuldstændig anderledes tration og tro, så bør du overveje at holde jul på Sri Lanka. 

Eller måske skal du allerede holde jul på sri lanka, og har planlagt sådan en tur længe. Uanset hvad, så er det vigtigt at du har husket at tage alle de ting med, som bliver nødvendigt på sådan en tur, så du er klar til at få den bedste oplevelse, uden at begå en masse begynder fejl, som mange ville have begået, hvis man ikke havde forberedt sig bedst muligt. 

Husk en juletrøje

juletrøje

Når du skal til Sri Lanka og holde jul, så er der nogle helt bestemte ting, som du ikke må glemme at tage med. Hvis du gerne vil sikre at alle ved at du holder jul, så bør du tage en juletrøje med som denne juletrøje som kan skabe julestemning omkring dig. Hvis du skal afsted med hele familien, så findes der mange juletrøjer som hele familien kan gå i, som du med garanti vil få skabe en masse opmærksomhed med, når i går med dem sammen. Der findes nemlig også juletrøjer til børn, og hvis du køber en juletrøje til børn så kan du lige så godt købe en til dig selv, så i alle sammen kan komme i julestemning på juleaften sammen.

husk badehåndklæde

Uanset hvad, så vil du opleve at der om dagen virkeligt er varm og du vil med garanti have lyst til at tage en dukkert eller to under din rejse. Her vil du med fordel kunne tage dit eget badehåndklæde med, så du kan få plads til dette i kufferten. Ellers så koster håndklæder på Sri Lanka nærmest ingenting, og du kan forvent at du ikke behøver at tage særligt meget tøj med på ferien, fordi du kan købe tøj dernede til ingen penge. 

Du skal være kreativ med julemaden

Det bliver ikke nemt at få en rigtig juleaftens middag, og derfor skal du nok forvente at det ikke bliver den julemiddag som du kender fra Danmark. Men hvis du er kreativ, så kan du godt få noget der minder om en dansk julemiddag.

Medbring julegaver eller køb på Sri Lanka

Nu skal du også huske at hvis i holder juleaften på Sri Lanka, så skal der sandsynligvis også gaver til. Men det er ikke sikkert at du nemt kan medbringe gaverne til rejsen, da de kommer ti at fylde en del. Så i skal finde ud af om du vil købe gaverne på selve rejsen, give gaverne hjemmefra, eller simpelthen køber gaverne på Sri Lanka, hvor i eksempelvis aftaler at i køber for xxx antal kroner, og så får i en rigtig gave når i kommer hjem igen fra ferien.