Find inspiration til din næste ferie

Annonce:

Måske går du rundt og drømmer dig væk til steder, du kunne tænke dig at opleve, og måske har du endda planlagt din eller familiens næste rejse. Hvis ikke kan du læse med her, hvor vi guider til forskellige typer af ferier. 

Storbyferie 

Har du hidtil primært dyrket charterferie med sol, strand og måske en udflugt eller to er det måske tid at overveje muligheden for at opleve en af Europas mange smukke storbyer. Der er nok at vælge imellem, f.eks. de store klassikere som Rom, Paris og Barcelona eller måske Berlin. Der findes dog også mange knap så søgte mål for storbyferie, som masserne endnu ikke har taget til sig, f.eks. Dubrownik, Stockholm, Istanbul eller Vilnius. På rejseblokken.dk kan du finde masser af inspiration til destinationer, seværdigheder, overnatningsmuligheder og restauranter. 

Eventyrferie 

Er tiden kommet til at tage på dit livs eventyr, måske til Australien eller Japan, kan du med fordel svinge forbi internettet mange rejsesider og se dig omkring. Du kan finde masser af gode tips til familieferier på bloggen rejseblokken.dk. Her finder du alt lige fra tips til badeferien, storbyferien eller ferie hjemme i skønne Danmark.  

Ferie med børn 

Når børnene er helt små er det ikke altid en fornøjelse for dem med lang transport til fremmede lande, men fra de er blot fem-seks, år kan de have stor fornøjelse af at komme med ud i verden og opleve fremmede steder. Du kan bl.a. finde tips til oplevelser i Berlin med børn eller oplevelser i Nordjylland for hele familien. 

Ferie i Danmark 

Måske har I mest lyst til at holde ferie i Danmark? Så kan I finde gode tips om f.eks. oplevelser i Nordjylland, hvor bl.a. den tilsandede kirke og bunkermuseet i Hirtshals er oplevelser, I ikke må gå glip af. I kan også læse om hemmelige steder på Bornholm eller gratis oplevelser i København. Eller hvad med et forkælelsesophold for dig og din partner på Marienlyst Strandhotel i Helsingør, hvor I kan overgive jer til total nydelse i spaafdelingen, nyde et udsøgt måltid af højeste gastronomiske standard eller blot nyde udsigten over Øresund fra det gamle, sagnomspundne badehotel. 

Der er altså nok at vælge i mellem, når ferien skal planlægges, og besøger du rejseblokken.dk, får du helt sikker endnu mere lyst til at få pakket kufferten. Har du svært ved at vælge mellem de mange spændende steder, kan du på siden læse om de 25 mest populære rejsemål i verden og vælge et af dem som din næste feriedestination.