Sådan søger du visum til Sri Lanka

Skal du afsted til Sri Lanka så er der nogle ting du skal sørge for at have helt styr på inden du rejser afsted. Det kan være du allerede har klaret hvad der skal klares inden afgang, men er du i tvivl om du har det hele kan der være et par få huskere til dig herfra.

Få styr på pas og visum inden afrejse

Har du styr på om din kuffert måler og vejer det den må til flyrejsen? Har du styr på din flybillet og sikret dig at det er de korrekte informationer der står trykt og så videre. Der er en hulens masse ting der skal være styr på, når vi kaster os ud i at skulle ud på eventyr – men det er jo altid det hele værd.

Det vigtigste for din rejse er helt sikkert dit pas og dit visum til Sri Lanka. Uden det kommer du nemlig slet ikke afsted, men det er heldigvis ganske let at få et turistvisum til landet og det er helt gratis for dig. Men selvom det er gratis, slipper du altså ikke for at søge om det alligevel.

Det er let og hurtigt at få visum til Sri Lanka

Selve det at ansøge om at få et visum til Sri Lanka er noget af det letteste, og du har forholdsvis hurtigt en kvittering på din ansøgning liggende i din mail indbakke. Lige så hurtigt har du efterfølgende dit e-visum også, og du kan derfra slappe af på det område.

Sørg for at sikre dig at dit pas er gyldigt i mindst 6 måneder yderligere, gældende fra din hjemrejsedato. Det er nemlig et krav. Det kan gå hurtigt men det kan også tage uger at få fornyet sit pas, så sørg for at tjekke netop gyldighedsdatoen i passet i god tid inden afrejse. Du kan også med fordel søge visum 2-3 måneder før uden at det udløber.