Aktier i udlandet - Sådan køber du aktier med en online børsmægler

Aktier i udlandet – Sådan køber du aktier med en online børsmægler

Skal du køb aktier og skal du ud og rejse, og gerne vil vide hvordan du kan købe aktier i udlandet, så bare rolig. Det er muligt og det er ganske simpelt at gøre. 

Du kan idag købe og sælge aktier verden over, og det er blevet lettere end nogensinde at gøre det, grundet muligheden for en online børsmægler. Derfor har vi skrevet en kort guide til hvordan du køber og sælger aktier i udlandet ved hjælp af en online børsmægler. 

Hvorfor købe aktier i udlandet?

Årsagen til at man har behov for at skulle sælge eller købe aktier i udlandet kan være mange. Men for mange der handler aktivt med aktier, så vil man gerne kunne være sikker på at kunne følge med i sine aktier uanset hvor i verden man befinder sig og uanset om du køber de danske Genmab aktier eller udenlandske Coca-Cola aktier . Derfor vil de gerne kunne købe aktier i udlandet, hvis de kan se en god mulighed for at lave et godt aktiekøb. Eller måske er det fordi der sket noget som påvirker de virksomheder som man har investeret i, og som gør at man gerne vil sælge aktierne øjeblikkeligt fordi man frygter at de falder, og vil lave et stop loss.

Køb aktier med en online børsmægler 

Aktier i udlandet - Sådan køber du aktier med en online børsmægler

Årsagen til at det idag er blevet utrolig nemt at lave køb af aktier, er grundet disse online børsmæglere, hvor du overalt i hele verden har adgang til køb og salg af aktier. En online børsmægler er helt konkret en handelsplatform hvor du kan købe og sælge aktier.

Når du skal udvælge den rigtige børsmægler, så skal du finde en som tilbyder en lav kurtage, nem brugerflade, hurtig mulighed for køb og salg af aktier og lignende muligheder. Der findes også nogle af disse handelsplatforme til aktier, som tilbyder forskellige investeringsprodukter som du kan benytte til eksempelvis pension eller opsparing.

Når du har fundet din online børsmægler, så skal du igang med at oprette en konto. Her kan du hos nogle platforme tilmelde dig med NemID som sikre at din adgang er helt sikker. Derudover så tilbyder disse platforme også ofte automatisk indberetning til skat. 

Opsummering

Så for at købe aktier i udlandet, så skal du finde en online børsmægler, som du kan få internet adgang til. Derefter så opretter du dig på platformen og får tilknyttet NemID hvis du gerne vil indberette til skat helt automatisk.

Nu skal du udvælge de aktier du tror at du kan tjene penge på, og sidst men ikke mindst så skal du fortage købet af aktierne. Køb aktier som passer til din strategi og som du sover godt om natten mens du har dem.