En uforglemmelig rejse til Thailand

Sponsoreret indhold:

Har du altid haft en drøm om at rejse til et land som opfylder de vildeste rejsedrømme? Thailand er et magisk land, fyldt med uforglemmelige eventyr, kridhvide bounty-strande, farverig kultur og et folkefærd, som man ikke finder andre steder. Thailand har det hele. Lige fra de grønneste og mest frodige jungler, til breath-taking views, rindende vandfald og episke strande. Med så mange muligheder, kan du sammensætte dit helt eget eventyr i det fortryllende land Thailand. Det er ikke uden grund, at mange kalder ’Smilets Land’, for deres yndlingsdestination.

 

En rejse igennem Siam

Selvom Thailand har været et favorit-turistmål i mange årtier, så skal man ikke tage fejl. Det er dét værd at rejse dertil. Thailand har omring 1430 øer, så der er rig mulighed for at finde den helt rette til dig og dine behov. Hvis du leder efter en rejsedestination, hvor du kan slappe af under svajende palmer, på en kridhvid strand og en kokosnød i hånden, så er Thailand det rette valg. Øerne i Thailand kan findes på både østsiden og på vest siden. På vest siden, finder man blandt andet koh lanta, koh phi phi, og mere sydpå, Thailands egen Maldiverne – nemlig Koh Lipe. På denne side, finder man også de velkendte steder, såsom Krabi og Phuket. Der er næsten ingen grænser for, hvordan man kan kombinere både ø-hopping og fastland sammen. Dog kan der være forskel på regnsæsonen på øst og vest siden.

 

En rejse til thailand og de sydvestlige øer

Lyder ø hopping som noget for dig, så kan du få hjælp til at arrangere din rejse til Thailand igennem rejsebureauet Unique Travel. Her kan du nemlig selv komme med dine ønsker for en rundrejse thailand eller gøre brug af deres rejseforslag. For eksempel kan du kombinere øen Koh Lipe med øen Langkawi, som ligger i Malaysia. På denne måde, får du både oplevet Thailand og en del af den Malaysiske kultur. Der er skam også mulighed for at du kan opleve Thailands hovedstad Bangkok samt andre destinationer i landet. En afbudsrejse til thailand kunne også være en mulighed, hvis du kan være fleksibel.

 

Din drømmerejse – skræddersyet

Ved at få hjælp fra et rejsebureau som Unique Travel, som går op i at skræddersy rejser, kan du være sikker på at du kan få det lige som du vil have det. Rejsekonsulenterne hjælper dig med at finde ud af, hvor der kunne være relevant for dig at rejse hen på baggrund af den måde du ønsker at rejse på, samt hvad du vil se. Du vil desuden kunne forvente, at få masser af tips og inspiration fra deres egen rejseerfaring, som også kan give fede oplevelser på drømmerejsen. Vil du gerne på dit livs rejse – så klik ind på deres hjemmeside og læs mere.