4 steps du skal tage, så du kommer i gang med investering

4 steps du skal tage, så du kommer i gang med investering

Hvis du gerne vil i gang med at investere i aktier, så du kan få mere ud af dine penge, så behøves det slet ikke at være så kompliceret, som du mange frygter, at det er. Du kan faktisk komme i gang med at investere i aktier ved blot at følge de 4 steps, som du kan læse i denne artikel. Det er klart, at du måske skal læse mere op på opgaven end blot denne artikel, men den kan være et godt springbræt til at kaste sig ud i investering.

1. Vælg, hvilken platform du vil investere igennem

Investeringer af aktier foregår igennem platforme, så du skal finde en platform, du kan lave dine aktiehandler på. Her er det vigtigt, at du finder en platform, som du kan finde ud af at bruge, og som du stoler på. Hvis man skal nævne bare én platform, så bør det være eToro, man nævner. Dette er nemlig den investeringsplatform, der har flest brugere. Derudover kan de tilbyde aktier med 0% i kurtage, så du kan få mere for dine penge.

2. Opret en handelskonto for dig selv

Derefter skal du have en handelskonto inde på din investeringsplatform. Hvis det er eToro, du har valgt at bruge som din investeringsplatform, så vil du også opdage, at det er nemt at oprette en bruger med det samme, man kommer ind på siden. Det tager heller ikke lang tid at oprette en konto. Det er noget, du kan overstå på nogle få minutter. Læs mere om eToro og andre aktietips inde på Aktieskole.com allerede i dag.

3. Sæt penge ind på din handelskonto

Sæt herefter penge ind på din handelskonto, så du har nogle midler, du kan lave dem for. Der er flere måder, du kan vælge at overføre pengene på. Det kan enten foregå ved en almindelig bankoverførsel, via kreditkort eller gennem PayPal. Der er altså masser metoder, du kan vælge, når du skal sætte penge ind på din handelskonto.

4. Start din investering

Nu har du lavet alle de andre steps, og det betyder, at du faktisk nu er klar til at komme i gang med at lave din første investering. Hvis det igen er eToro, du bruger, så kan du oppe for oven se et søgefelt, og her kan du altså bare taste ind, hvad det er for en aktie, du leder efter.