TV2 indtager Sri Lanka med Zulu Tuk Tuk

I et tv-program på TV2 Zulu indtager en række kendte danskere Sri Lanka i den berømte “Lanka Challenge“. Her skal de køre landet rundt på deres specialbyggede “Tuk Tuk’s”, mens de løser forskellige opgaver. Hvis du ikke ved hvad en Tuk Tuk er, så kan det bedst beskrives som en ombygget scooter med tag på. Deres er dog en anelse anderledes end dem man ser overalt i landet. Selve programmet er ikke så spændende, men hvis man overvejer at rejse til Sri Lanka, så er det bestemt et kig værd, da det udover at være sjovt, så giver dig et billede af hvad Sri Lanka handler om.

I programmet kan man nemlig få en forsmag på de mange skønne oplevelser der venter. Mens de kører rundt og løser opgaver har man mulighed for at komme tæt på lokalbefolkningen som gæstfrit tager i mod dem. Man kan også se den smukke natur som gør Sri Lanka til et paradis for natur– og strandelskere!

Zulu Tuk Tuk bliver ikke længere vist i fjernsynet, men du har stadig mulighed for at se programmet på TV2 Play, hvor første måned i øvrigt er gratis. Se programmer her!

Du kan også få en forsmag af TV2 Zulu Tuk Tuk i denne video:

PS. Hvis du selv skulle få smag for at deltage i Lanka Challenge, så kan det faktisk lade sig gøre. Klik på Lanka Challenge linket højere oppe i artiklen og se, hvordan du kommer med næste gang. En ting er sikkert – vi kunne godt tænke os at prøve det!

2 thoughts on “TV2 indtager Sri Lanka med Zulu Tuk Tuk

 1. Hej 🙂
  Først og fremst tusind tak for en fantastisk side!!!
  Jeg kan ikke se, hvilket årstal den er fra, men vil høre om oplysningerne omkring flybilletter stadig er aktuelle. Dvs. at man rejser billigst til Sri Lanka på en tirsdag og den billigste bilet er 57 dage inden afrejse. Det er jeg selvfølgelig interesseret i at få fingre i, men ved ikke om jeg kan have is i maven i så lang tid – tænk hvis de er udsolgt til den tid 🙁 Jeg vil rejse sammen med min datter tirs. d. 19.dec. 2017 og hjem igen d. 9. jan. 2018.

  Desuden vil jeg gerne vide, om der er hæveautomater selv i de små byer, såsom Ella og Marissa…da alle guesthouses vil have betaling i kontanter.

  Håber I har tid til at hjælpe, de venligste hilsner, Maria Olsen

  1. Hej Maria,

   Dejligt at du har glæde af hjemmesiden! Jeg har i øvrigt lige lag et galleri op med lækre billeder. Hvis du har lyst til at se dem, så kan du finde dem her: https://www.lanka-rejser.dk/smukke-billeder-af-sri-lanka/

   Med hensyn til dine spørgsmål:

   Flypriserne til Sri Lanka ændrer sig hele tiden, så det er kun retningslinjer. Artiklen er fra efteråret 2016, så den er helt sikkert stadig aktuel, men brug den kun som en retningslinje og brug din sunde fornuft. Hvis du lige pludseligt falder over et tilbud der er rigtig godt, så er det bare om at slå til.

   Der er hæveautomater mange steder, men det kan ikke forventes i de små byer. Så hav altid kontanter på dig, så I kan klare den, når I bevæger jeg rundt.

   Rigtig god tur!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *