Rejs til Sri Lanka - men husk valutaomregneren

Rejs til Sri Lanka – men husk valutaomregneren

Sri Lanka er et smukt og kulturrigt land, som dog ofte bliver overset af det danske folk, når vi tager på ferie. Det er uden tvivl en skam, for der er rigtig mange spændende steder og oplevelser i Sri Lanka, som bestemt gør det værd at flyve lidt længere end den typiske rejse. Det er dog også vigtigt at være opmærksom på, at Sri Lanka ikke er den oplagte feriedestination for alle og enhver.

Som nævnt er det en ret lang, og ofte også dyr, flyvetur. Hvis det altså bare er varmen og de pæne strande, du er på udkig efter, kan der findes mange gode alternativer inden for de europæiske grænser. Hvis man gerne vil have den fulde Sri Lankanske oplevelse, kræver det desuden at man har gåpåmod og er en smule kulturelt interesseret.

Et uspoleret Sri Lanka

Selvom Sri Lanka er en smuk destination, er den nemlig endnu ikke blevet opdaget af turisterne, og det betyder, at du kan få en helt speciel oplevelse ved at tage til Sri Lanka. På trods af manglen på turister, behøver du dog ikke at være bange for ikke at kunne kommunikere med de indfødte.

Langt størstedelen taler nemlig ganske fint engelsk, og særligt i de lidt større byer bliver det også brugt i et kommercielt øjemed. Hvis du stadig er med på vognen, er Sri Lanka dog helt sikkert noget for dig. Så måske er det der familierejsen skal gå hen næste sommer?

Der er i hvert fald rigtig mange muligheder i et land som Sri Lanka. Mange nyder derfor at tage en rundrejse på øen. På den måde kan man opleve alle dele af Sri Lanka, og man kan få set alle de vigtigste seværdigheder. Det er altså kort sagt rejseformen for dem, som virkelig gerne vil have Sri Lanka helt ind under huden.

Ulempen ved sådan en rejseform er dog, at det godt kan gå hen at tage lang tid. Skal I have det hele med, bør I som minimum lægge et sted mellem to og tre uger til side. Det vil dog med garanti være et par uger med en helt særegen kultur, som I aldrig kommer til at glemme.

Er man mere til den traditionelle charterrejse, kan man dog også sagtens opleve den slags et sted som Sri Lanka. Der er smukke uspolerede strande og lækkert vejr. Sri Lanka har dog også et trumfkort på hånden, som de færreste andre charterdestinationer har.

I hvert fald ikke på samme måde. Ikke særligt langt fra strandene ligger der nemlig en smuk og uspoleret natur, som man bare ikke oplever i Danmark eller nogle af de mere turisttunge lande, som danskere ellers ynder at vende næsen mod om sommeren.

Gode priser og smuk natur

En anden faktor som i øjeblikket får flere og flere til at vælge Sri Lanka som feriemål er desuden de gode priser. Selvom priserne på en flyvetur derned godt kan være lidt i den høje ende, kan der dog ikke siges det samme om priserne så snart man er dernede. Hotel og mad er enormt billigt, hvilket vil sige, at man kan leve relativt luksuriøst for ganske få penge. Hvis du alligevel er på et budget, hvilket i alle henseender er en god ide når man er på ferie, kan det anbefales at alliere sig med en valutaomregner såsom den på https://omregnervaluta.dk/. I Sri Lanka handler man nemlig med Sri Lankanske rupee, hvoraf en kun svarer til en brøkdel af den danske krone.

Selvom priserne kan synes høje i Sri Lanka er de det som oftest ikke. Det er dog også en ide, som man hurtigt bliver vant til, hvilket kan komme til at betyde, at man bruger langt flere penge end man egentlig burde. Allierer du dig med en valutaomregner, er du dog sikker på at få en god rejse til Sri Lanka